CARBÓ CARRETILLES, ubicada a Vilafranca del Penedès, porta des de l’any 1987 aportant solucions en la manipulació i l’emmagatzematge de mercaderies, mitjançant una àmplia selecció de carretilles elevadores, retràctils, apiladors, transpalets, etc., adequats a les necessitats de cada client.

Al llarg d’aquests anys, gran quantitat de diferents models i tipus han estat venuts a la nostra zona d’influència immediata, que comprèn el Penedès, el Garraf i l’Anoia.

Mitjançant un servei personalitzat, professionalitzat i a la mida de les seves necessitats, la filosofia de la nostra empresa passa per una flexibilització per tal d’adaptar-nos a les necessitats dels nostres clients, tendint a augmentar la suma de beneficis que ells obtenen amb els nostres productes i serveis.

 

Tota una organització amb 26 persones bolcades al servei al client, amb una flota de 12 furgonetes taller totalment equipades, camió propi, taller, recanvis, aules de formació i en definitiva un gran equip humà preparat per respondre a les seves necessitats i a les d’un mercat canviant i en constant evolució.

Una organització amb una trajectòria contrastada i que afronta el futur de cara als grans reptes que es plantegen, però sempre sense perdre de vista els orígens, que ara per ara esdevé tot un referent de qualitat, servei i garantia a la nostra zona.